Det börjar klarna. Eller?

23:41

den där hemsidan idag:

"Ang vaccination mot den Nya Influensan. PRELIMINÄRT kommer ni som tillhör gruppdag 1 vara välkomna för vaccination mån 19/10 och ni som tillhör gruppdag 2, tis 20/10. Gå fortlöpande in på vår hemsida, då dessa datum kan komma att ändras"

9 kommentarer

 1. Vi har fått ett muntligt besked om att alla tre killarna ska vaccineras på måndag. Skönt att syskonen får sin dos samtidigt.

  SvaraRadera
 2. Lite som mäster skräddare, kanske det blir mer än en tummetott till slut.

  SvaraRadera
 3. Det går framåt... Eller inte. Tycker det känns som att det här vaccinet börjar bli lite av en hörsägen. Alla har hört talas om det men ingen har sett det... Får väl se om det någonsin blir klart för användning.

  SvaraRadera
 4. Verkar vara väldigt olika i landet.. min dotter ska få på to 15/10, och hon tillhör inte ngn riskgrupp.... sonen har inte fått ngt dat. än...

  SvaraRadera
 5. oj, i Sverige är det verkligen igång nu! På riktigt. Jag har just flyttat till Schweiz och sitter som bäst och funderar på om jag borde bekymra mig över att jag kanske inte får nån dos alls, såhär "in between countries".

  Nåväl. Bra att de prioriterar så bra i alla fall därhemma.

  SvaraRadera
 6. Hejsan. Fick ett tips via "Ensamma pappan"s blogg, och eftersom min son också heter Abbe så liksom hookade jag på det först. Nu har jag läst lite blandade inlägg och är totalfast! Vilken kärlek och vilken kamp det är, även med barn utan kromosomavvikelse. Din son är fantastiskt vacker! Nu ska jag fortsätta följa din blogg! Hälsningar Sara.

  SvaraRadera
 7. Jag tillhör riskgruppen och fick min vaccination igår (bor utanför Sthlm).Det gör riktigt ont precis efter det att man har fått sprutan. Ett bra tips är att ta alvedon/ipren på en gång efter att ni fått sprutan. Jag är visserligen väldigt känslig för vaccinationer.

  SvaraRadera
 8. Jag skrev inlägget ovan och jag kanske bör tillägga att jag fortfarande inte kan använda den arm jag har fått vaccinationen i då det är för smärtsamt. Håller tummarna för att Abbe ska slippa få samma smärta som jag fått. Jag hejar på Abbe!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.