Oktober.

23:0415 kommentarer

 1. Fantastiska bilder! Hösten kan vara så vacker.

  SvaraRadera
 2. Vilken duktig fotograf du är, kan inte minnas att jag någonsin har sett den sjön så vacker! Eller så har jag inte varit där vid rätt tidpunkt kanske.

  SvaraRadera
 3. Ojojoj!!!!!!!!!
  Bra start på dagen å kolla in din blogg :)
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 4. Hej,
  nu har jag läst allt, från början och hit och jag älskar din blogg! Ni verkar vara en fantastisk familj och jag hoppas Abbe får genomgå sin operation snart så att han får knorr på språket ordentligt. -eller språket och språket- uttalet!
  Det har tagit mig en stund att läsa allt men det var det värt!
  mvh
  Annika

  SvaraRadera
 5. mysiga bilder!

  måste säga att jag är förälskad i din blogg....

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara höstbilder!

  / Gagnskullu

  SvaraRadera
 7. Helt underbart fantastiska bilder.

  SvaraRadera
 8. Du har verkligen fångat höstkänslan i dom här fina bilderna!

  SvaraRadera
 9. Wow! Vilka fantastiska bilder! =)
  Sådär så man blir riktigt höstmysig i hela kroppen!

  SvaraRadera
 10. Underbara foton!Skönt att se sådana en ruggig dag som denna.

  SvaraRadera
 11. Abbe med termosen är det sötaste jag sett idag! :)

  SvaraRadera
 12. Lovely!
  Detta är min absoluta favoritblogg. Jag blir liksom lycklig på nåt sätt när jag läser, tittar och lyssnar på allt härligt som händer i Abbefamiljen. Självklart blir jag både ledsen, rörd och arg efter vissa inlägg men det är väl detta som gör den så fantastisk. Den rör livet! Livet är inte svart eller vitt, glatt eller sorgset jämt. Livet är en salig bergochdalbana precis lika magpirrande som denna sida.
  HEJA ABBE!!!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 13. Åh! Oktober är bra trevligt trots allt! =)

  SvaraRadera
 14. Härligt! bryggan ger mig klara barndomsminnen! ett ochannat ungdomsminne utspelar sig där med ;-)Fantastiska bilder

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.