Abbes ögon ger mig puls.

22:41

Västra Götalandsregionen fortsätter att hålla mig på hallster genom att skicka nya kuvert med sin logo i övre vänstra hörnet, med jämna mellanrum. Idag damp det ner ett nytt igen. Jag reagerar likadant. Samma iver och och samma aversion att öppna brevet. Samma pulspåslag.

Men det var ingen kallelse till gomoperation den här gången heller. Ortoptisten på ögonkliniken tyckte att det var dags att kolla Abbes ögon igen.

7 kommentarer

 1. Så pen han er,din lille gutt!! så fint bilde det var . har sagt de förr, du er ju en skikkelig fotograf da. Hoper er helg blir fin .Jeg ska dra till Bergen en uke nå,men tar datorm med,Ha ha, må ju ikke missa hva du skriver,Tror jeg blitt beroende av din blogg!!! Hilsen fra Hedda.

  SvaraRadera
 2. Hei Hedda. Tusen takk. Du er snill du, og hvis du spørr meg kan du si det akkurat så mange ganger du vil. Jeg blir like glad hver eneste gang. Håper du får en fin uke i Bergen (i regnet).

  Ha de.

  SvaraRadera
 3. grymt snyggt kort!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken kanonbild! Som vanligt :)
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 5. Vilken toppenbild! Han är ju så fin, eran pojk.

  SvaraRadera
 6. Hej
  Så vacker och fint fotografi.
  Helt enastående bra och vad har du för kamera?
  Jag själv är mycket, mycket fotointresserad.
  Jag är nyligenn hemkommen från en Afrikaresa som jag har genomfört. Sett både The Big Fivem 72 olika fågelarter, Bergsgorillorna i Rwanda, de sista vilda levande bergsgorillorna i hela världen. Mötte silverhannen på tre meters håll. En enastående upplevelse som jag aldrig glömmer.

  Du får gärna titta in till mig och skriv i min gästbok så jag hittar tillbaka till din webbsida, hemsisda, blogg igen för dig vill jag följa på och läsa vad du skriver om på internet.
  Du är en intressant person.

  Här har du min hemsideadress.
  http://hem.passagen.se/yamahatjej/

  Du är varmt välkommen ska du veta.
  Vänliga hälsningar från lilla mig.

  SvaraRadera
 7. Underbart med svartvit bild av Abbe. Han har så fina drag din yngste son. Han är väl värd sin gomoperation nu, med en gång. Jag håller tummarna för att nästa kuvert är det rätta. Kramar

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.