Moouaahahahahaaaaaa!!!

22:30

15 kommentarer

 1. Hahahaha, scary! Och vilken ruskig header!!!

  SvaraRadera
 2. tur dom är så söta annars hade jag gömt mig under sängen. läskiga killlar!!!!!

  SvaraRadera
 3. Åh! Fantastiska varelser. Läskigt gulliga.

  SvaraRadera
 4. Buuu på er 2!
  vilken läskig header och två härliga spöke jag fick se här...
  tur att ni ser farliga ut så man blev rädd av era bilder, söta pojkar

  HA EN T0PPEN HALLOWEN
  /trogenläsare, Elin i Gnesta

  SvaraRadera
 5. första gången jag hälsar på i din/er blogg och fastnade en bra stund, vilken fin familj ni verkar vara och vilken fantastiskt liten gullig kämpe ni har, givetvis är storebror lika gullig han, jätte häftig header. ha en underbar dag familjen mvh den galna mamman

  SvaraRadera
 6. HJÄLP! Vilka monster! :)
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 7. Wow, grymt =) Kikar in och önskar trevlig söndag. /Vinkar Ita

  SvaraRadera
 8. Kul och gulligt att små barn klär ut sig men mindre kul när 12-13åringar slänger ägg på huset när man inte har godis hemma...

  SvaraRadera
 9. Det är bara såna där små monster som kan se både läskiga och söta ut på samma gång!

  SvaraRadera
 10. Hehe klockren header måste jag säga.
  Hoppas ni har haft en riktigt bra helg och att ungarna fick göra lite "bus" också kanske? :)

  SvaraRadera
 11. en sån skelettpyjamas har ungarna här också haft
  Så underbart farliga de ser ut, killarna!

  SvaraRadera
 12. Jag var inne här för första gången idag och jag blev glad. Jag är själv handikappad (får man säga så fortfarande?) sen födseln och jag är glad och lever ett fantastiskt vanligt liv med vänner och familj. Men alla bloggar eller inlägg som handlar om handikappade och deras liv är så himla negativa. Antingen är de om hur jobbigt det är att se annorlunda ut, att klara vardagen, att de aldrig kommer träffa ngn som kan älska dem och att de aldrig någonsin kommer kunna ha barn (för det skulle ju också vara så jobbigt).

  Därför blev jag så otroligt glad när jag läste din blogg. Det är inte problemfritt med ett handikapp, men du tar det för vad det är och är positiv. Fortsätt så! Det kommer både du o killarna vinna på, jag lovar :)

  Tack för den här bloggen <3

  SvaraRadera
 13. Monster ungar fast söta tyker jag. Hoppas ni haft en trevlig helg.

  Annelie i kalmar

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.