IVA – intensiv vila.

22:16Allt har gått bra! Kirurgerna är nöjda. Narkosläkaren är nöjd. Då är vi också det.

Abbe sover på intensivvårdsavdelningen. Narkosläkaren sa att det såg så stabilt ut att de skulle kunna låta honom vakna redan ikväll. Men istället tänker de hålla honom sovande tills i morgon förmiddag. Han kan behöva det efter den här dagen. Sedan ska han successivt få vakna till liv under kontrollerade former.

Jag ska försöka berätta mer om vad de gjort och hur allt går till.
Men det gör jag en annan dag.

10 kommentarer

 1. Bilderna väcker minnen....Blir lite tårögd. Vi är lyckligt lottade som bor i ett land där hjärtebarn prioriteras och kan få hjälp.

  Vila är bra. Vi fick samma möjlighet i maj. Marcus fick stanna lite extra på IVA för att det fanns plats. Så skönt för dom små liven att inte behöva ner på 3:an direkt.

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att det gått bra. Nu sitter jag här och gråter och ler om vartannat. Fina bilder på Abbe, men oj vad jobbigt ändå att titta på dem. Så mycket minnen som bubblar upp.
  Jag är så glad att er fina pojke ligger på iva och mår bra. Ta hand om er!
  Kram/ Anna, Mathildas mamma

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att allt har gått bra. Bilderna väcker onekligen en massa minnen. Hoppas ni får en bra dag!
  //Linda

  SvaraRadera
 4. Lille gubben, vila dig nu rejält så du kan komma igen och köra lite fräcka moves i hiphop stil. Johannes har några nya fräcka steg som han kan lära dig Abbe...

  SvaraRadera
 5. Så skönt att allt gått bra!

  SvaraRadera
 6. Jag har precis hittat hit och kan konstatera att jag inte bör läsa bloggen på arbetstid i alla fall. Tårar och snor rinner ner över tangentbordet, och även om jag inte kan förstå vad ni går igenom så känner jag så otroligt starkt med er. Vilken kämpe Abbe är! Och vilka kämpar ni andra är också, som orkar. Och som ni älskar! Jag hoppas att Abbe snart tillfrisknar och att han inte behöver gå igenom det här igen.

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att allt gått bra och ni kan pusta ut litegrann. Lilla kämpe vad han gör det bra, heja Abbe!

  SvaraRadera
 8. Så skönt att allt har gått bra!

  Ta nu hand om varandra..

  SvaraRadera
 9. vilka otroligt fina bilder. tänk vad värdefullt det kommer vara för abbe om några år att ha dem, och kunna se tillbaka på allt han gått igenom, och faktiskt klarat av.. det blir nog till en styrka!

  så skönt att operationen gick bra.

  SvaraRadera
 10. Tack Monika, Anna, Lillan71, UllaCarin, Nina, Poppy, Emma, Lotte och Lilla J för stödet. Det känns fantastiskt att veta att ni tänker på Abbe. Vilket stöd!

  Och UllaCarin hälsa Johannes att så fort ärret är läkt kommer Abbe och tränar Hiphopdans. Och nu blir han vass.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.