Mot höga höjder.

20:42


Abbe bygger ett jättehögt o-orn (hopptorn). Ej att förväxla med o-orn (pop corn) som han vill ha på fredagsmyset. Det blev faktiskt så högt till slut att han inte nådde upp, trots att han stod på pallen. Sen rasade det, men det är ju halva grejen med att bygga höga o-orn. Han byggde nytt. Och rasade. Nytt igen. Och varje gång han skulle börja på ett nytt torn var det jättesvårt att nå ner till de första bitarna.
För pallen måste man ju stå på.

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer

 1. Hej det var jag igen, jag som skrev om min 15-åriga dotter som läste Abbe-bloggen från A till Ö. Igår sa samma dotter (som är väldigt orienterad på kläder och smink i övrigt): "Heja Abbe är den enda bloggen jag följer ordentligt och läser allt på."
  Sug i dej, Abbes pappa!
  Och så var det så gulligt det här med att stå kvar på pallen och kämpa för att bygga upp bitarna som ligger längst ned.

  SvaraRadera
 2. Hej Linan. Mmm, ibland knasar han till det på det bästa av sätt.

  Hej Ulrika. Jag suger i mig. Det är nog en av de finare komplimangerna man kan få har jag en känsla av. Hälsa din dotter.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.