Etapp två, check!

12:40

"Det gäller att äta elefanten i små bitar" som min kollega brukar säga, när det är något stort och jobbigt man ska ta sig igenom. Nu har vi precis tuggat i oss snabeln och ena örat. Etapp ett och två är avklarade.

Det första och största steget – operationen – är genomförd. Och klockan elva i förmiddags checkade vi ut från Hotell B-IVA och tog hissen ner till avdelning 323. Gött! Inte för att jag ogillar IVA, tvärtom. De är helt fantastiska. Men det betyder att allt är så stabilt för Abbe att deras specialistkunskap behövs bättre för något annat litet barn.

3 kommentarer

 1. Hej Abbe!

  Vi läser med stort intresse hur det går för dig på sjukhuset. Du ser så liten ut i din säng, men samtidigt är du en stor kille med tanke på vad du går igenom just nu.
  Vi tänker på dig, din mamma, pappa och storebror.

  Många kramar
  Ewa och Karl-Johan, Erik och Linnea

  SvaraRadera
 2. Heja Abbe
  Stod det en gång på ett mjukisdjur. Lägger till ...och mamma och pappa. En höstpromenad i det välkända området runt Östra snart? smsa: promenera.nu
  Kramar och god karma
  /Gunilla och hela familjen

  SvaraRadera
 3. Hej Ewa och Gunilla med familjer. Gott att veta att ni tänker på oss. Snart ses vi igen. Snart är det ju glögg...

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.