Upp i himmelen.

22:14Jag minns inte exakt hur det uppstod. Men jag tror det var en gång då jag puttade fart på Abbes storebror i gungan, jag sa "Hur mycket fart ska du ha? Ända upp i himmelen?".

Sedan dess hojtar alltid Abbe samma sak när vi ska gunga.
– Ump! Him-im! Ump! Him-im!
– Upp i himmelen?
– Yaaaaaa!

6 kommentarer

 1. Hej, hittade hit via Emmas Blogg. Du skriver så fint att jag blev kvar en stund. Har två barn som varit inne på AL några vändor, den ena för hjärtfel så jag känner igen mig i mycket. Ömsom tårar ömsom skratt... Kämpa på allihopa och ta hand om er!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hallå!
  Vilken underbar blogg...
  Och vilken undrbar kille du har. Jag är mamma till en liten tjej på 5 år, Emmelie med 22q11 och känner så klar igen massor av det du skriver om din son, speciellt hur talet låter;) emmelie lät länge som en liten dinosaur och sen med sina speciella ord...ville lämna ett spår här, Mvh Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej Agnetha. Tack för komplimangen. Ja du vet vad jag talar om, förstår jag.

  Hej Jessica. Du får lämna hur många spår du vill. Ni har gått igenom massor av det jag och Abbe har framför oss. Lycka till och hälsa Emmelie.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin liten grabb! :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.