Countdown – tre veckor.

22:03

Idag är det tre veckor till 23 oktober. Det är dagen då Abbe ska göra sin tredje hjärtoperation i sitt två-och-ett-halvt-åriga liv. Efter det ska vi få en ny liten kille tillbaks har de lovat. En med rosiga kinder. En Abbe vars kropp orkar leka och härja lika mycket som hans själ vill. Men det blir ett stort ingrepp, så vitt jag förstått.

Därför längtar jag dit. Därför längtar jag inte dit.

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer

 1. Hej Abbes pappa!

  Vad glad jag blev när jag hittade din (er) blogg! Den är verkligen jättefin. Vet inte om du kommer ihåg mig, men vi hade lite kontakt på aff för ett par år sedan, när våra minsta fortfarande bara var runt halvåret gamla. Jag har ofta tänkt på Abbe, så det känns jättekul att hitta er så här!

  Vad det gäller hjärtop, vill jag bara säga att jag tänker på er och alla tummar hålls. Förstår fullt ut din längtan/ ickelängtan.

  Varma hälsningar/ Anna, mamma till Mathilda (med 22q11)

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du både längtar och tvekar, men det går säkert bra!
  Vicke

  SvaraRadera
 3. Å, jag tänker på er. Hittat hit via dina kommentarer hos mig, det är jag glad för. Vilken resa ni gjort med Abbe! Jag kommer att fortsätta att tänka på er framöver...

  SvaraRadera
 4. Hej Anna. Klart jag kommer ihåg dig. Har också undrat hur det gått för er men inte kommit mig för att höra av mig. Kul att du hittat hit. Lycka till med Mathilda.

  Hej Vicke. Tack.

  Hej Camilla. Skönt att veta att du och andra tänker på oss.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.