Förebyggande.

16:28

Igår gick Abbe sista dagen på förskolan för ett tag framöver. Det blev ett väldans kramande och lyckatillande. Tack och lov att det ordnade sig till slut med en plats på detta dagiset. Personalen är kanon, storebror finns nära om det behövs och Abbe trivs som fisken i vattnet.

Men precis som på alla förskolor i hela universum så präglas höstterminen av snorande och hostande små knattar som byter förkylningar med varandra. Ett oundvikligt faktum skulle jag våga påstå. Abbes montessoridagis är inget undantag. Så vi tar det säkra före det osäkra.

Om tio dagar skall Abbe göra sin stora hjärtoperation. Det vore otroligt trist om en rejäl förkylning satte stop för det. Så med hjälp av Mormor och några extra lediga dagar för Abbes mamma har vi nu pusslat ihop så att både Abbe och hans bror är hemma hela nästa vecka. Förhoppningsvis ska vi hinna bli av med de förkylningar vi redan har i familjen, och undvika att dra på oss nya.
Vad gör man inte?

Andra bloggar om: , , , ,

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.