En liten bok.

21:02

Jag blir så glad. Riktigt varm-i-magen-lycklig. Faktiskt till och med lite tår-i-ögat-glad.

Min fru var på ett föräldramöte på förskolan igår kväll. Det var allmän info om vad de gör på dagarna, vad man ska tänka på vid sjukdom och så vidare. Men efter mötet hade en av fröknarna bett att få prata lite med min fru.

Eftersom Abbe rätt nyligen skolades in på förskolan och precis blivit varm i kläderna, finns det risk för att vi får göra om alltihopa efter operationen. Han blir ju borta ett tag och hinner glömma.

Därför har de tänkt göra en liten bok, med foton av förskolan, personal och alla barnen i Abbes grupp. En liten bok att läsa på sjukhuset för att inte glömma bort.
Är det inte fint?

7 kommentarer

 1. Dagisfröknar måste vara ett speciellt släkte. Dagisfröknar måste vara världens bästa. Jag hade i alla fall världens bästa dagisfröknar när jag var liten och det låter onekligen som att Abbe har det samma (fast förmodligen inte de samma, för i så fall är mina dagisfröknar typ två tusen år gamla nu! :-)). Heja dagisfröknar som tänker till! Heja små böcker! Heja Abbe!

  SvaraRadera
 2. En del människor i vår närhet överraskar ibland och det är så kul när det går åt rätt håll.

  Vi hade också en otrolig tur med dagispersonalen och döm om vår förvåning när "turen" fortsatt i skolan...

  Härlig läsning, heja, inte bara Abbe... utan även alla runtomkring.

  SvaraRadera
 3. Så finbra! Och vilken trygghet en sådan där ganska liten sak faktiskt skapar. Vilken bekräftelse på att de verkligenverkligen är måna om att ni skall ha det bra. Ert dagis verkar vara en riktig kraftkälla!

  SvaraRadera
 4. Jag vill bara ta tillfallet i akt och saga att jag tanker pa er och Abbe. Och den kommande operationen finns i mina boner.
  A

  SvaraRadera
 5. Hej Sara. Jag kan inte minnas mina dagisfröknar. Dina måste varit fantastiska eftersom du kommer ihåg dem.

  Hej persass. Heja överraskningar åt rätt håll. Och tack för komplimang.

  Ja saring, vi hade tur att Abbe fick plats till slut på dagiset.

  Hej A. Tack för tanken och bönerna.

  SvaraRadera
 6. Det är jättefint...! *får tårar i ögonen*

  SvaraRadera
 7. Nu blev jag alldeles tårögd..

  //blivande fröken.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.