Nya ord.

13:34

Abbe har utvecklat sitt ordförråd den här veckan. Tyvärr är det följande ord:
– Aj aj aj.
– Oj oj oj.

3 kommentarer

 1. Jag började från början. Det tog mig några timmar och jag ångrar inte en sekund. Du skriver på ett fantastiskt sätt. Era upplevelser har ruskat om mig totalt. Jag känner mig varm och tårarna lyckas aldrig sluta rinna längs med mina kinder. Jag finner inga ord för vad ni går igenom. Jag är själv mamma till en fullt frisk pojk. Så jag kan inte säga att jag förstår. Jag kan bara säga att jag känner med er och kommer garanterat följa Abbes resa from nu. Heja Abbe!

  SvaraRadera
 2. hej!
  men allt har gått bra med operationen hoppas jag..det verkar ju så, jhan har ju färg i ansiktet menar jag
  *puusss till abbe från mig*

  SvaraRadera
 3. Hej Elizabet. Tack för komplimang. Du är hjärtligt välkommen ombord på Abbes resa.

  Abbe pussar tillbaks på dig Ek. sinne.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.