Fy faan!

16:15

Ursäkta språket, men det är så det känns just nu. Abbe har varit vettskrämd, arg och otröstligt ledsen. Det märks att han blivit ett par år äldre än då han gick igenom detta sist. Han har fått en egen vilja. En väldigt stark sådan.

Nu är jag helt slut. Sitter knockad i en soffa och väntar på att någon ur narkospersonalen ska komma och prata med oss. Och så kirurgen. Han som ska laga Abbes hjärta.

Om jag orkar skriver jag mer ikväll. Annars hörs vi i morgon.

16 kommentarer

 1. Lycka till, jag tänker på er nu och håller tummarna! Jag följer bloggen och beundrar med vilken styrka ni går igenom allt. Abbe verkar vara en riktig fighter så han kommer att klara det! Det är okej att tycka att det känns jobbigt, glöm aldrig det. Jag skickar all min kärlek och omtanke till er nu!

  SvaraRadera
 2. Stackars lillkille. Jag kommer ihåg när min lillebror som har DS skulle hjärtopereras, det var inte mycket jag fick gjort den dagen. Lycka till nu, och HEJA ABBE!

  SvaraRadera
 3. Fy va jobbigt det är att vara farmor och farfar, som älskar sitt barnbarn övar allt annat och inte kunna hjälpa till i det läget som råder!
  Vi tänker på Er!

  Farmor och farfar

  SvaraRadera
 4. åh, hittade precis denna bloggen,
  hela er familj är beundransvärd,
  kämpa på!

  (& fantastiska foton också!)

  SvaraRadera
 5. Här sitter jag och gnäller över att min tjej har feber och är lite gnällig. Tack för att du ger mig lite perspektiv på livet. Hoppas operationen har gått bra. Tänker på er jättemycket. Kram till Abbe!

  SvaraRadera
 6. Lilla Abbemannen... Mitt hjärta är hos dig och får lov att fungera som extrahjärta nu när de skall joxa med ditt. Kommer att få svårt att tänka på något annat imorgon.
  Puss från din gudmor!

  SvaraRadera
 7. Det känns ända in i hjärteroten...att se Abbe emlad, och läsa vad du skriver. Tänker på er hela tiden.
  Anna, Mathildas mamma

  SvaraRadera
 8. Tänker på er. Lycka till. Det är hårt att se sitt barn gå igenom det där,man blir aldrig "van".
  Styrkekramar och tankar till er alla. H: en mamma

  SvaraRadera
 9. Lycka till med allt! Vi e många som tänker på er! Å tummarna hålls!

  SvaraRadera
 10. STORT lycka till. Hoppas, hoppas att allt ska gå så smidigt och fort som möjligt så att väntan, smärtan och längtan blir så kort som möjligt.

  Kramar från Elvira och hennes päron.

  SvaraRadera
 11. Huga. Minns när jag drog till Karolinska med Peo som satt i halsen. Bronkoskopin var inte att leka med. Och det är ju ingenting mot det som väntar er. Tänker på er!

  SvaraRadera
 12. Hej. Jag tänker på er. Heja Abbe! Kram.

  SvaraRadera
 13. Hela familjen Lorentzon tänker på er och skickar många kramar till Abbe. Vi kommer hålla tummarna i morgon tills dom vitnar. Och kusinerna väntar på att Abbe ska kunna komma hit och busa igen, utan flås och massa hosta.
  Kram

  SvaraRadera
 14. Stackars lille Abbe! Tänk om vi kunde trolla så alla barn var friska och inte behövde laga sina hjärtan! Men verkligheten är tuff för många små hjältar (och deras nära). Vi är med er alla fyra i tankarna. Det kommer att gå bra - det måste det ju. Så lycka till med operationen. Vi hörs och syns längre fram.
  Ingmari och Hans

  SvaraRadera
 15. Hej!! stort lycka till till Abbe från Filip med familj, vi ska ner till ÖSTRA, nästa måndag för en hjärtkat.kanske ses där då. säger en gång till stort lycka till...

  SvaraRadera
 16. Tack allihop för uppmuntrande hejarrop! Vilken styrketår att läsa kommentarerna.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.