Provkört denna gång: Toyota Prius.

15:54

Vi följde upp en gammal tradition från förra operationen. För att fördröja tiden och tänka på något annat åkte vi och tittade på bil. En elhybridbil.

Efter att ha sett "En obekväm sanning", vill man ju att världen ska finnas kvar till Abbe och brorsans barnbarn med. (Pretto)

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer

 1. hur går det? hur gick operationen? jag tänkte på abbe innan jag gick iväg idag på förmiddagen, och så nu på eftermiddagen. hoppas alla mår bra!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vi lämnade avd 323 för ganska så exakt en månad sedan efter att vårt hjärtebarn genomgått sin andra hjärtoperation. Hoppas att Abbes operation gått bra samt att återhämtningen / läkningen går så smidigt/snabbt/bra som möjligt.

  Styrkekramar från en hjärtebarnsmamma som tittar in här på "Heja Abbe" med jämna mellanrum .

  SvaraRadera
 3. Hoppas operationen gick bra idag!! Har tänkt på er.

  SvaraRadera
 4. Har tänkt på er idag. Hoppas att allt är bra.

  SvaraRadera
 5. Hej det är Anton hoppas Abbe mår bra,har läst sidan från A-Ö.hälsningar Kusinen

  SvaraRadera
 6. Nu har jag läst igenom hela din blogg. jag har gråtit och skrattat, varit förbannad på dåliga läkare och glad att det även finns sådana som bryr sig och gör sitt jobb med hela sitt hjärta. jag har glott på dina underbara barn och fascinerats av dina ord. Du är en underbar förälder och jag är helt säker på att din fru är minst lika bra!jag önskar er all lycka i världen!!!!!

  SvaraRadera
 7. Tack snälla Lina, hjärtebarnsmamman, Lotte, Saring för att ni tänker på oss. Det värmer ska ni veta.

  Hej Anton. Vad kul att du är här. Abbe mår kanske inte så bra just nu, men operationen är lyckad så han kommer att må kanon om ett tag hoppas vi.

  Och tack Snövit för dina fina omdömen. Obetalbart.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.