Bus eller godis?

22:07

Det är ett konstigt liv man lever just nu. Kommer hem några timmar varannan dag, packar ur smutstvätten ur ryggsäcken, lägger i nya kläder, sover, kör storebror till dagis och åker tillbaka till sjukhuset. Jag vet knappt vad som finns i kylskåpet hemma.

I kväll låg Abbes brorsa och jag och kollade på Bollibompa när det plötsligt bankar på dörren. Utanför står tre häxor. "Bus eller godis?" skriker de.

Åh herregud, är det halloween idag?

Andra bloggar om: ,

5 kommentarer

 1. Jag läser och läser och förundras över er styrka. Jag vet att ni inte har något val och antar att ni ibland säckar ihop. Mycket styrka till er och .........
  Heja Abbe!!!!

  SvaraRadera
 2. Tack för en helt underbar blogg. Jag började läsa från början och kunde inte sluta förränn jag kom till toppen- som många andra som har läst din blogg så har jag gråtit den ena stunden och skrattat den nästa.

  Jag har en liten 4 årig dotter som också har CATCH 22 med bl.a hjärtfel. Så mycket av det du har skrivit om är så bekant. Jag får ett stort leende varje gång du skriver någonting på Abbe språk- det låter nästan exakt som våran lilla ängel som också har en dold gomspalt.

  Jag tänker på er jätte-mycket just nu och önskar er all styrka i världen. Inte så konstigt att du glömde bort Halloween med allt som ni går igenom just nu. Jag hoppas att Abbes feber går ner snart, att det inte blir någon mer näsblod och att han snart får komma hem. Heja Abbe!

  SvaraRadera
 3. hej, jag har läst 2 dar i rad om Abbe.. o jag kan inte förstå hur ni står ut! Starkt av er!..

  Jag har tänkte mig föja mer av hans/erat liv om det går bra =) *kramar till er*

  SvaraRadera
 4. Har inte läst bloggen tidigare, men det jag läser nu får mig att känna starkt med er! Styrkekramar!

  SvaraRadera
 5. Tack för extra styrka, Cecilia.

  Hej Anna. Då ligger du ett och ett halvt år före mig med din lilla catch-tjej. Hoppas allt funkar bra för er. Och tack för komplimangen.

  Vi kämpar på så gott vi kan, Troyse. Välkommen att följa Abbe.

  Tack för styrke kramarna, Tonårsmorsan.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.